tarieven

tarieven

TaxatieSneek.nl zorgt snel en voordelig voor een correct taxatierapport. Onderstaand vind je onze tarieven voor woning taxaties:

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW en inclusief eventuele verschotten (kadaster, gemeentelijke leges etc)

Taxatie  Niet gevalideerd     Gevalideerd 
tot € 400.000,- € 715,- € 795-
Toeslag bij verbouwing € 75,- € 75,-
Toeslag bij energiebesparende
voorzieningen
€ 75,- € 75,-

Wil je een verbouwing of energiebesparende voorzieningen (mee)taxeren? Uiteraard kan dat. Geef het wel aan bij de aanvraag van de taxatie.

Het aanvragen van een taxatie kan via het aanvraagformulier of telefonisch via 0515 55 90 19. 


Onze tarieven voor bedrijfstaxaties:

Het tarief voor een bedrijfstaxatie bedraagt 1,5 promille (exclusief BTW en met een minimum van € 995,00) bij bedrijfspanden tot een getaxeerde waarde van 1 miljoen euro. Bij bedrijfspanden die getaxeerd worden boven de 1 miljoen euro rekenen wij 1,25 promille aan taxatiekosten.

Zoek je geen taxatierapport voor een financiering maar ben je wel geïnteresseerd in de waarde van je pand? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Bovengenoemde tarieven zijn exclusief BTW. Eventuele kadastrale kosten, gemeentelijke of provinciale leges en het aanvragen van eigendomsbewijzen worden doorberekend tegen kostprijs.

Onze tarieven voor agrarische taxaties:

Door de grote diversiteit van agrarisch vastgoed is de tariefstelling hiervoor ten alle tijde maatwerk. Neem contact met ons op en wij doen je graag een vrijblijvende offerte.