wat kost een taxatie

Bint vastgoed taxateurs zorgt snel en voordelig voor een correct taxatierapport. Onderstaand vind je onze tarieven voor woning taxaties:

Onze tarieven voor woningtaxaties

Een woningtaxatie kost € 850,-, inclusief NWWI validatie. Wanneer er een verbouwing of energiebesparende voorzieningen mee moeten gewaardeerd geldt een toeslag van € 75,-.
Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW en inclusief eventuele verschotten (kadaster, gemeentelijke leges etc). Onze taxaties worden geaccepteerd door alle Nederlandse geldverstrekkers.

Wil je een verbouwing of energiebesparende voorzieningen (mee)taxeren? Uiteraard kan dat. Geef het wel aan bij de aanvraag van de taxatie.

Het aanvragen van een taxatie kan via het aanvraagformulier of telefonisch via 0515 55 90 19. 


Onze tarieven voor bedrijfstaxaties:

Elk bedrijfspand is anders en daardoor is geen vast tarief aan te geven voor een taxatie. Wanneer je contact met ons opneemt kunnen wij binnen 24 uur een passende taxatie offerte aanleveren. Het aanvragen van een offerte voor een bedrijfsmatige taxatie kan via email of telefonisch via 0515 55 90 19.
Wij staan als bedrijfsmatig taxateur o.a. op de shortlist van:
– Rabobank
– ABN AMRO bank
– SNS bank
– Volksbank/ Regiobank
– ING bank
– Solidbriq
– Mogelijk vastgoedfinancieringen
– De Nederlandse
– Casarion
– Domivest

Zoek je geen taxatierapport voor een financiering maar ben je wel geïnteresseerd in de waarde van je bedrijfspand? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Onze tarieven voor agrarische taxaties:

Door de grote diversiteit van agrarisch vastgoed is de tariefstelling hiervoor ten alle tijde maatwerk. Neem contact met ons op en wij doen je graag een vrijblijvende offerte.